Αθηνά Σταμελάκη

Η Αθηνά Σταμελάκη είναι δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Ιδιωτικό Διεθνές και Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης του Μεταπτυχιακού Ετήσιου Σεμιναρίου Φορολογικού Δικαίου στο Κέντρο Έρευνας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ανώτατα διπλώματα σπουδών στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και κατώτερου επιπέδου στην Γερμανική γλώσσα, καθώς και μουσικές σπουδές στο πιάνο.

Έχει διατελέσει μέλος και  Πρόεδρος των Νέων και ασκουμένων Δικηγόρων Πειραιά και αρχισυντάκτρια του Επιστημονικού Περιοδικού της Ένωσης των Νέων και ασκούμενων Δικηγόρων Πειραιά «Παρίσταμαι». Έχει διατελέσει μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.Α.Π.), Γραμματέας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, παράρτημα Πειραιά (ΕΝΕΟΝ) και ήδη από το 2013 είναι εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Ν.Π.Ι.Δ. Ταμείου Αλληλοβοήθειας Πειραιά και από το 2017 εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Η Αθηνά Σταμελάκη είναι εξειδικευμένη στους τομείς του Εμπράγματου, Αστικού, Οικογενειακού, Εργατικού, Εμπορικού και Εταιρικού Δικαίου και υπήρξε από το 2002 έως το 2014 εξωτερική συνεργάτης της ALPHA τράπεζας, όπου έκανε και την πρακτική της άσκηση στον τομέα των εταιρικών συμβάσεων. Είναι έγγαμη με τρία παιδιά και ζει και εργάζεται στον Πειραιά διατηρώντας το δικό της δικηγορικό γραφείο Αθηνά Σταμελάκη και Συνεργάτες.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες Εγγραφές: Τζουλιάνα Μπέρμπερη

Τ: +30 210 3678967, E: juliber@nb.org

www.nb.org | www.nbcongress.gr