Γιάννης Λυμπερόπουλος

Ο Γιάννης Λυμπερόπουλος είναι δικηγόρος τρίτης γενιάς καθώς και ο ιδρυτής του γραφείου “Liberopoulos Law Firm” και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το 1995. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε μάστερ (LL.M.) (στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο) από το Πανεπιστήμιο του Κεντ, της Αγγλίας.

Τα 24 έτη της επαγγελματικής του δραστηριότητας ασχολείται με υποθέσεις συμβουλευτικής, δικαστηριακής και εταιρικής – επιχειρηματικής δικηγορίας. Εξειδικεύεται στον τομέα των ακινήτων και στο Διεθνή Ιδιωτικό και Εταιρικό Φορολογικό Σχεδιασμό. Η πρακτική του στον τομέα των ακινήτων επικεντρώνεται σε ένα ευρύ αναπτυξιακό και επενδυτικό φάσμα στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σημαντικές υποθέσεις στις οποίες έχει έως σήμερα επιτυχώς αναμειχθεί αφορούν θέματα εξαγοράς και απόκτησης ακινήτων κάθε είδους και μορφής (οικιστικά, επαγγελματικά, βιομηχανικά και ξενοδοχειακά συγκροτήματα) στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παρέχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες  σε νομικές οντότητες και ιδιώτες υψηλού πλούτου (Έλληνες και αλλοδαπούς) επί θεμάτων ενός ευρέως φάσματος διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού και εταιρικού δικαίου, όπως π.χ. διασυνοριακές συγχωνεύσεις, και έχει συμμετάσχει συμβουλευτικά σε σημαντικό αριθμό Διοικητικών Συμβουλίων, εισηγμένων και μη εταιρειών.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες Εγγραφές: Τζουλιάνα Μπέρμπερη

Τ: +30 210 3678967, E: juliber@nb.org

www.nb.org | www.nbcongress.gr